Välkommen till GFHs hemsidor  Gymnastikföreningen i Helsingfors r.f. är en finlandssvensk gymnastikförening med långa anor - den är Finlands nästäldsta gymnastikförening grundad redan år 1876. Vårt verksamhetsfält är Helsingfors och grupperna jumpar och motionerar vanligen en gång i veckan i skolsalar och andra salar som staden upprätthåller.
Inom GFH kan du gymnastisera, motionera, dansa, prova på yoga eller kanske någon ny motionsform som kommer med i programmet allt efter som behov och intresse uppstår.

Föreningens tyngdpunkt ligger på rolig och utvecklande gymnastik för barn i alla åldrar och motionsgymnastik för damer. Inom dessa två block har vi merparten av alla våra medlemmar. Dessutom har vi yoga, dans och mixed jumpa (damer och herrar tillsammans) och ibland även kortkurser med nya, intressanta motions- eller dansformer.

Våra hemsidor hjälper dig att hitta en lämplig gymnastikgrupp för dig eller för dina barn. Här finns också aktuell information och tips om våra avdelningar och föreningen.

GFH Frågor och svar
Våra grupper Kontakter