Dans

Dansgruppen Ellis

Grundskolan Norsen, övre gymnastiksalen, Unionsgatan 2

  • Dansgruppen Ellis, måndagar kl. 18.30-20.00

Dansgruppen Ellis, grund- samt programträning. Kom med alla gamla och unga dansintresserade för 90 minuters nyttig och skön grundträning. Ellis särskilda kännetecken är att deltagarna oberoende av ålder har ett orubbligt behov att få dansa. Är du 20 år eller 70 år spelar ingen roll. Nya medlemmar är hjärtligt välkomna med. Under terminen övar vi också in program inför World Gymnaestradan i Amsterdam sommaren 2023. Välkommen med att dansa oavsett om du vill vara med i programmet eller inte.

Börjar 9 januari 2023
Ledare: Ella Enqvist
Terminsavgift: 80 euro. I avgiften ingår olycksfallsförsäkring.

ANMÄLAN

Dansgrupp för unga vuxna

Arcada, Jan Magnus Janssons plats 1

  • Dansgrupp för unga vuxna, tisdagar kl. 19.40-20.45

Har du alltid velat testa på dans, eller har du dansat förut och vill fortsätta? Det här är dansgruppen för dig som vill dansa en till två gånger i veckan. Förutom att dans är en bra träningsform får du möjlighet att testa på olika dansstilar såsom jazz, showdans och kommersiell dans. På den här timmen fokusera vi allra mest på att dansa loss. Alla är välkomna med, oavsett tidigare erfarenhet!

Börjar 10 januari 2023
Ledare: Ella Enqvist
Terminsavgift: 80 euro. I avgiften ingår olycksfallsförsäkring.

Arcada, Jan-Magnus Janssons plats 1

  • Dansgrupp för unga vuxna, torsdagar kl. 18.00-19.30

Har du alltid velat testa på dans, eller har du dansat förut och vill fortsätta? Den här dansgruppen är för dig som vill dansa en till två gånger i veckan. Förutom att dans är en bra träningsform får du möjlighet att testa på olika dansstilar såsom showdans, lyrisk jazz och modern dans. Förutom att dansa loss, kommer vi att gå igenom dansstilarnas tekniska moment. Alla är välkomna med, oavsett tidigare erfarenhet!

Börjar 12 januari 2023
Ledare: Ella Enqvist
Terminsavgift: 80 euro. I avgiften ingår olycksfallsförsäkring.