Dans, vuxna

Ellis träning

Grundskolan Norsen, övre gymnastiksalen, Unionsgatan 2

  • Dansgruppen Ellis träning, måndagar kl. 18.30-19.30

Kom med alla gamla och unga dansintresserade för en timmes nyttig och skön dansinspirerad grundträning. Ellis särskilda kännetecken är att deltagarna oberoende av ålder har ett orubbligt behov att få dansa. Är du 20 år eller 70 år spelar ingen roll. Nya medlemmar är hjärtligt välkomna med oavsett om du vill vara med om programträning eller inte. Programträningen fortsätter genast efter träningstimmen.

Börjar 28 augusti 2023
Ledare: Ella Enqvist
Terminsavgift: 90 euro. I avgiften ingår olycksfallsförsäkring.

ANMÄLAN

Dansgrupp för unga vuxna

Arcada, Jan Magnus Janssons plats 1

  • Dansgrupp för unga vuxna, tisdagar kl. 19.00-20.30

Har du alltid velat testa på dans, eller har du dansat förut och vill fortsätta? Det här är dansgruppen för dig som vill dansa en till två gånger i veckan. Förutom att dans är en bra träningsform får du möjlighet att testa på olika dansstilar såsom jazz, showdans och kommersiell dans. På den här timmen fokusera vi allra mest på att dansa loss. Alla är välkomna med, oavsett tidigare erfarenhet!

Börjar 29 augusti 2023
Ledare: Ella Enqvist + gästledare
Terminsavgift: 90 euro. I avgiften ingår olycksfallsförsäkring.

Arcada, Jan-Magnus Janssons plats 1

  • Dansgrupp för unga vuxna, torsdagar kl. 18.00-19.30

Har du alltid velat testa på dans, eller har du dansat förut och vill fortsätta? Den här dansgruppen är för dig som vill dansa en till två gånger i veckan. Förutom att dans är en bra träningsform får du möjlighet att testa på olika dansstilar såsom showdans, lyrisk jazz och modern dans. Under terminen kommer vi även att öva in ett eventuellt uppvisningsprogram till FSG-festivalen i Hangö sommaren 2024. Välkommen med att dansa oavsett om du vill vara med i programmet och oavsett tidigare erfarenhet.

Börjar 31 augusti 2023
Ledare: Ella Enqvist
Terminsavgift: 90 euro. I avgiften ingår olycksfallsförsäkring.