Dans, vuxna

Ellis träning

Grundskolan Norsen, övre gymnastiksalen, Unionsgatan 2

  • Dansgruppen Ellis träning, måndagar kl. 18.30-19.30

Kom med alla gamla och unga dansintresserade för en timmes nyttig och skön dansinspirerad grundträning. Ellis särskilda kännetecken är att deltagarna oberoende av ålder har ett orubbligt behov att få dansa. Är du 20 år eller 70 år spelar ingen roll. Nya medlemmar är hjärtligt välkomna med oavsett om du vill vara med om programträning eller inte. Programträningen fortsätter genast efter träningstimmen.

Börjar 8 januari 2024
Ledare: Ella Enqvist
Terminsavgift: 90 euro. I avgiften ingår olycksfallsförsäkring.

ANMÄLAN

Dans 18+

Arcada, Jan Magnus Janssons plats 1

  • Dans 18+, tisdagar kl. 19.00-20.30

Har du alltid velat testa på dans, eller har du dansat förut och vill fortsätta? Det här är dansgruppen för dig som vill dansa en till två gånger i veckan. Förutom att dans är en bra träningsform får du möjlighet att testa på olika dansstilar såsom jazz, showdans och kommersiell dans. På den här timmen fokusera vi allra mest på att dansa loss. Alla är välkomna med, oavsett tidigare erfarenhet!

Börjar 9 januari 2024
Ledare: Ella Enqvist + gästledare
Terminsavgift: 90 euro. I avgiften ingår olycksfallsförsäkring.

Arcada, Jan-Magnus Janssons plats 1

  • Dans 18+, torsdagar kl. 18.00-19.30

Har du alltid velat testa på dans, eller har du dansat förut och vill fortsätta? Den här dansgruppen är för dig som vill dansa en till två gånger i veckan. Förutom att dans är en bra träningsform får du möjlighet att testa på olika dansstilar såsom showdans, lyrisk jazz och modern dans. Under terminen kommer vi även att öva in ett eventuellt uppvisningsprogram till FSG-festivalen i Hangö sommaren 2024. Välkommen med att dansa oavsett om du vill vara med i programmet och oavsett tidigare erfarenhet.

Börjar 11 januari 2024
Ledare: Ella Enqvist
Terminsavgift: 90 euro. I avgiften ingår olycksfallsförsäkring.